Nástroje ujištění v oblasti IT a jejich praktická realizace - Hodulák, Petr; Svatá, Vlasta, 1952-; Novák, Richard, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce je zaměřena na zdůraznění potřeby nástrojů ujištění v oblasti IT. Uvedená problematika v posledních letech značně expandovala, a to nejen díky rostoucí komplexnosti systémů, IT procesů a nepřetržitého nárůstu regulačních požadavků na zabezpečení a integritu dat, ale také díky neustálému kladení nároků na IT za účelem dodat organizaci skutečnou hodnotu.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses