Strategická analýza podniku - Pevný, Robert; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Martínek, Zdeněk (2013)
Diplomová práce se zabývá strategickou analýzou podniku Škoda Auto a. s., její dosavadní strategie a ověřením hypotéz pro určení budoucí funkční strategie. Práce je rozdělena na část zabývající se teoreticko metodologickými východisky, která objasňuje klíčové pojmy strategické analýzy podniku. Na ní navazuje praktická část, která uvádí teorii strategické analýzy do praxe, analyzuje současné vývojové trendy a metodou syntézy dosahuje cíle této diplomové práce, tvoří strategická doporučení a ověřuje stanovené hypotézy
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses