Analýza personální práce v malé firmě - Kalinová, Zuzana (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat personální práce v malé firmě z oblasti stavebnictví, která se zabývá rekonstrukcí bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. První část práce porovnává teoretická východiska a uplatňované postupy. V části praktické je charakterizována firma XYZ a následně jsou identifikovány přednosti a nedostatky vykonávaných personálních činností v této firmě a navržena opatření ke zlepšení současného stavu.