Analýza personální práce v malé firmě - Kalinová, Zuzana; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat personální práce v malé firmě z oblasti stavebnictví, která se zabývá rekonstrukcí bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. První část práce porovnává teoretická východiska a uplatňované postupy. V části praktické je charakterizována firma XYZ a následně jsou identifikovány přednosti a nedostatky vykonávaných personálních činností v této firmě a navržena opatření ke zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses