Komparace volební kampaně Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga v prezidentských volbách 2013 - Hrdina, Pavel; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Kuta, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce s názvem Komparace volební kampaně Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga v prezidentských volbách 2013 se zabývá problematikou zavedení přímé volby prezidenta v České republice a následně jejího historicky prvního průběhu. Důraz je přitom kladen na předvolební kampaň dvou kandidátů, kteří postoupili do druhého kola.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses