Řízení identit v organizacích - Fryaufová, Lucie; Svatá, Vlasta, 1952-; Ondruška, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Téma diplomové práce je zaměřeno na problematiku v oblasti Řízení identit. Autorka se v práci orientuje na možnosti pojetí a aplikace procesu Řízení identit v organizacích. Na problematiku je nahlíženo nejen z hlediska informační bezpečnosti, kam tato oblast spadá. Cílem práce je podat ucelený náhled procesu Řízení identit, tak jak je na něj nahlíženo v doporučených metodikách a legislativním patření. Práce by měla poukázat na nové trendy, využití speciálních nástrojů pro bezpečnou práci s procesem Řízení identit a upozornit na možná rizika v oblasti Řízení identit. Mezi způsoby pro dosažení uvedených cílů je zařazena analýza informačních zdrojů a konzultace této problematiky s odborníky ve vybrané organizaci. Přínos práce je poskytnout srovnání teoretických poznatků s praktickým využitím v organizaci a navrhnout vlastní doporučení ke zlepšení procesu Řízení identit.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses