Návrh metodiky pro zavedení systému správy mobilních zařízení v prostředí BYOD - Andraščík, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Mikulecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na téma využívání mobilních zařízení v pracovním prostředí společností, specificky pak na využívání mobilních zařízení vlastněných zaměstnanci. Práce je rozdělena na dvě části. První část práce popisuje výhody a rizika využívání mobilních zařízení ve společnostech při možnosti využívání mobilních zařízení vlastněných samotnými zaměstnanci a porovnává jednotlivé mobilní platformy z hlediska bezpečnosti. Zároveň jsou v této části práce porovnávány z hlediska bezpečnosti také jednotlivá řešení pro správu mobilních zařízení. Druhá část práce je zaměřena na metodiku zavádění mobilních zařízení ve společnostech a jejich bezpečnost. Metodika popisuje aktivity nutné k zavedení mobilních zařízení ve společnostech. V závěru této části jsou uvedena bezpečnostní doporučení, která je vhodné na mobilní zařízení ve společnostech aplikovat.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses