Analýza vybraných zložiek starostlivosti o zamestnancov vo veľkej stavebnej spoločnosti - Šefčíková, Soňa; Němec, Otakar; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom bakalárskej práce je dať stavebnej spoločnosti AB (ktorá si nepriala byť menovaná) doporučenia k aktuálnej ponuke zamestnaneckých výhod. Na základe expertného rozhovoru s riaditeľom odboru odmeňovania a analýzy ponuky zamestnaneckých výhod boli zistené jej nedostatky, ku ktorým bol vypracovaný konkrétny návrh zmeny aj s vyčíslením nákladov z pohľadu spoločnosti, ktoré by táto zmena vyvolala. Bakalárska práca je rozdelená na dve časti. V úvode teoretickej časti sú analyzované pojmy personálna politika organizácie a starostlivosť o zamestnancov. Po ich ozrejmení je venovaná pozornosť samotným zamestnaneckým výhodám. Praktická časť je zameraná hlavne na súčasnú ponuku zamestnaneckých výhod, zliav a zvýhodnení spoločnosti AB a následne na návrh zmien s udaním nákladov nielen ročne na zamestnanca, ale aj so simuláciou celkových nákladov na všetkých zamestnancov za rok 2013.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses