Přezkoumání hospodaření územního samosprávného celku - Městská část Praha 3 - Fišerová, Pavla; Králíček, Vladimír, 1952-; Havránek, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem diplomové práce "Přezkoumání hospodaření územního samosprávného celku Městská část Praha 3" je stručná charakteristika vývoje auditorské profese v ČR, definice auditu a funkce auditu, legislativní úpravy činnosti auditorů a přezkoumání hospodaření územního samosprávného celku. Dále pak analýza přezkoumání hospodaření Městské části Praha 3 za rok 2011, stručná charakteristika postavení této městské části v rámci veřejného sektoru, způsoby jejího financování a systém zpracování účetnictví. Současně jsou popisovány nedostatky zjištěné v rámci přezkoumání hospodaření městské části za rok 2011 včetně možných rizik, doporučení k jejich odstranění a vyhodnocení plnění přijatých opatření. Významnou součástí diplomové práce je zpracování Zprávy nezávislého auditora o výsledku přezkoumání hospodaření Městské části Praha 3 za rok 2012 a doporučení nápravných opatření ke zjištěným nedostatkům.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses