Hodnocení zralosti projektového řízení u společnosti LERIS - Lev, Petr (2013)
Diplomová práce má za cíl provedení analýzy metod hodnocení zralosti projektového řízení, využití vybrané metodiky na konkrétním podniku a navržení smysluplných kroků pro zlepšení úrovně projektového řízení ve vybrané organizaci. Práce se zabývá důležitými pojmy jako projekt a projektové řízení. Další část obsahuje analýzu používaných metod hodnocení zralosti projektového řízení a z těchto metod byl autorem vybrán model CMMI a na základě pracovní zkušenosti autora byla metoda aplikována na konkrétní podnik, pro nějž vznikly i konkrétní návrhy.