Hodnocení zralosti projektového řízení u společnosti LERIS - Lev, Petr; Hrůzová, Helena, 1954-; Lacko, Branislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce má za cíl provedení analýzy metod hodnocení zralosti projektového řízení, využití vybrané metodiky na konkrétním podniku a navržení smysluplných kroků pro zlepšení úrovně projektového řízení ve vybrané organizaci. Práce se zabývá důležitými pojmy jako projekt a projektové řízení. Další část obsahuje analýzu používaných metod hodnocení zralosti projektového řízení a z těchto metod byl autorem vybrán model CMMI a na základě pracovní zkušenosti autora byla metoda aplikována na konkrétní podnik, pro nějž vznikly i konkrétní návrhy.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses