Získávání a výběr pracovníků - Machů, Lucie (2013)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat proces získávání a výběru pracovníků v české průmyslové společnosti, která se zabývá výrobou pneumatik. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je vysvětlen obsah personální práce, stejně jako zásady a metody získávání a výběru pracovníků. Praktická část obsahuje vlastní analýzu využívaných zásad a metod získávání a výběru pracovníků ve vybraném podniku, a to především se zaměřením na dělnické profese. Součástí provedené analýzy jsou návrhy opatření na zlepšení procesu získávání a výběru pracovníků.