Získávání a výběr pracovníků - Machů, Lucie; Šikýř, Martin, 1974-; Hamplová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat proces získávání a výběru pracovníků v české průmyslové společnosti, která se zabývá výrobou pneumatik. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je vysvětlen obsah personální práce, stejně jako zásady a metody získávání a výběru pracovníků. Praktická část obsahuje vlastní analýzu využívaných zásad a metod získávání a výběru pracovníků ve vybraném podniku, a to především se zaměřením na dělnické profese. Součástí provedené analýzy jsou návrhy opatření na zlepšení procesu získávání a výběru pracovníků.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses