Analýza systému odměňování pracovníků ve společnosti Agrofert Holding, a.s. - Haspeklová, Lucie; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analýza a následné zhodnocení systému odměňování pracovníků ve společnosti Agrofert Holding, a. s. Teoretická část vymezuje koncept systému odměňování, mzdového systému, ale také zaměstnaneckých výhod. V rámci praktické části je nejprve charakterizována analyzovaná společnost a následně provedena analýza. Součástí bakalářské práce je rovněž průzkum názoru zaměstnanců na současný systém odměňování, který je proveden ve formě dotazníku. Na základě výsledků dotazníkového šetření a provedené analýzy byly identifikovány silné a slabé stránky této problematiky a navrženy opatření, které by měly přispět k optimalizaci systému odměňování. Systém odměňování je ve společnosti nastaven správně. Žádné závažné nedostatky nebyly shledány. Společnost disponuje kvalitně zpracovaným systémem doplňkových mzdových forem, též poskytuje širokou paletu benefitů, ale i nehmotných odměn.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses