Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v prostředí stabilní české společnosti - Millerová, Denisa; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce zpracovává význačné a aktuální téma pro mnohé společnosti, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Jejím cílem je popsat teoretické poznatky týkající se této problematiky, analyzovat proces vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve vybrané společnosti a závěrem stanovit vhodná doporučení. Práce je rozvržena do dvou hlavních částí, praktické a teoretické. První část specifikuje čtyři fáze systematického vzdělávání a rozvoje zaměstnanců a metody vzdělávání se záměrem poskytnout dostatečné teoretické zázemí pro navazující praktickou část. Ta zachycuje systém vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v dané společnosti a dále je doplněna o dotazníkové šetření za účelem hlubšího zhodnocení současného stavu. S pomocí teoretických poznatků, analýzy systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve stanovené společnosti a uskutečněného dotazníkového šetření mohly být určeny přínosné návrhy pro společnost v této oblasti.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses