Zakladateľský finančný projekt - Lipková, Jela; Vávrová, Hana, 1970-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom tejto diplomovej práce je vytvorenie zakladateľského finančného projektu kaderníckeho salóna, ktorý informuje o realizovateľnosti daného podnikateľského projektu a jeho celkového efektu z investovaného kapitálu. Teoretická časť definuje základné pojmy spojené so založením podniku a jeho činnosti, popisuje základné postupy zakladania podniku a tvorbu zakladateľského projektu a popis jeho súčasti. Praktická časť obsahuje základný popis podnikateľského zámeru, analýzu okolia, v ktorom bude podnik činný. Pokračuje vypracovaním zakladateľského rozpočtu a variantného finančného plánu na nasledujúce roky. Posledná časť hodnotí podnikateľský zámer na základe hlavných finančných ukazovateľov.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses