Interní audit a controlling, možnosti jejich využití ve vybrané společnosti - Verflová, Pavla (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou interního auditu a controllingu a implementací těchto dvou disciplín v praxi. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje vymezení interního auditu a controllingu, popisuje historický vývoj, definice, nástroje a úlohy těchto dvou disciplín. Praktická část je zaměřena na jednotlivé oblasti ve vybrané společnosti a jejich zhodnocení na základě provedeného interního auditu procesů a controllingu informačního systému organizace.