Interní audit a controlling, možnosti jejich využití ve vybrané společnosti - Verflová, Pavla; Králíček, Vladimír, 1952-; Kárník, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou interního auditu a controllingu a implementací těchto dvou disciplín v praxi. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje vymezení interního auditu a controllingu, popisuje historický vývoj, definice, nástroje a úlohy těchto dvou disciplín. Praktická část je zaměřena na jednotlivé oblasti ve vybrané společnosti a jejich zhodnocení na základě provedeného interního auditu procesů a controllingu informačního systému organizace.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses