Využití softwarových nástrojů v oblasti detekce podvodných jednání - Sobkuliaková, Lucia (2013)
Diplomová práce se zabývá využitím softwarových nástrojů pro odhalování podvodného jednání. Kromě nástrojů využívaných k datové analýze a fraud management systémů se práce věnuje i novým metodám při odhalování podvodů, neuronovým sítím a logistické regresi. Práce obsahuje i srovnání nástrojů na odhalování podvodů.