Využití softwarových nástrojů v oblasti detekce podvodných jednání - Sobkuliaková, Lucia; Králíček, Vladimír, 1952-; Dudová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá využitím softwarových nástrojů pro odhalování podvodného jednání. Kromě nástrojů využívaných k datové analýze a fraud management systémů se práce věnuje i novým metodám při odhalování podvodů, neuronovým sítím a logistické regresi. Práce obsahuje i srovnání nástrojů na odhalování podvodů.
Vedoucí práce: Vladimír Králíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses