Získávání a výběr zaměstnanců - Krotilová, Karolína; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat proces získávání a výběru zaměstnanců v IT společnosti Softec, konfrontovat teoretická východiska a uplatňované zásady a postupy, identifikovat jejich přednosti a nedostatky a navrhnout lepší nebo alternativní řešení. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a souvislosti týkající se personální práce a samotného procesu obsazování volných pracovních míst, včetně jednotlivých principů a metod získávání a výběru zaměstnanců. Praktická část je věnována vlastnímu posouzení uplatňovaných zásad a postupů získávání a výběru ve vybrané společnosti. Bakalářská práce je zpracována s využitím odborné literatury a interních materiálů společnosti.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses