Analýza indexů cen průmyslových výrobců v zemích střední a jihovýchodní Evropy pro účely oceňování dlouhodobého hmotného majetku nepřímou nákladovou metodou - Urbanovská, Aneta, 1987-; Dušek, David, 1973-; Vala, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce se zabývá problematikou oceňování dlouhodobého hmotného majetku nepřímou nákladovou metodou v regionu zemí východní a jihovýchodní Evropy. V tomto regionu je dostupnost dat potřebných pro oceňování nepřímou nákladovou metodou často omezená. Obsahem práce je analýza dostupnosti a ověření, zda existují převodníky, které by mohly být využity pro odvození implikovaných časových řad dílčích PPI pro země, kde data nejsou dostupná.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses