Budovanie identity a imagu športového klubu - Kuchár, Róbert; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Práca bola zameraná na skúmanie identity a imagu športových klubov. Získané a analyzované teoreticko-metodické informácie poslúžili, ako oporný bod pri tvorbe teoretickej časti, ktorá bola zameraná na dva špecifické kluby (Tatran Prešov a Sparta Praha). Cieľom bolo analyzovať ich stratégiu v oblasti budovania identity a následného vyskúmania prevládajúceho imagového názoru medzi širokou verejnosťou, ktorý bol získaný pomocou dotazníkového šetrenia. V úvode práce bola vystavená hypotéza, ktorá nebola úplne potvrdená, ale na druhú stranu, ani vyvrátená. Záver sumarizuje dosiahnuté, analyzované výsledky a prípadné odporúčania a návrhy v oblasti zlepšovania budovania identity, ktoré by mohli priniesť pozitívnejšieho ohlasu medzi širokou verejnosťou.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses