Využití VBA v podnikohospodářské praxi - Bukovský, Josef (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o rozšíření využití pokročilých technik při práci v programu Microsoft Excel a prostředí VBA ve firmě Hewlett Packard. Cílem práce je poskytnout odborné rady v oblasti sběru a vyhodnocování dat a diskutovat pokročilé možnosti aplikace MS Excel. Vše výše uvedené je popisováno na praktických ukázkách v rámci projektu společnosti Hewlett Packard "P2014" s možností přenositelnosti poznatků do každodenní činnosti nejen zaměstnanců Hewlett Packard.