Využití VBA v podnikohospodářské praxi - Bukovský, Josef; Benáčanová, Helena, 1947-; Rybka, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o rozšíření využití pokročilých technik při práci v programu Microsoft Excel a prostředí VBA ve firmě Hewlett Packard. Cílem práce je poskytnout odborné rady v oblasti sběru a vyhodnocování dat a diskutovat pokročilé možnosti aplikace MS Excel. Vše výše uvedené je popisováno na praktických ukázkách v rámci projektu společnosti Hewlett Packard "P2014" s možností přenositelnosti poznatků do každodenní činnosti nejen zaměstnanců Hewlett Packard.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses