Hodnocení výkonnosti poboček - Fraňková, Zuzana; Scholleová, Hana, 1964-; Málek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce je navrhnout metodiku měření přípěvku poboček k tvorbě ekonomické přidané hodnoty EVA. Dalším cílem je návrh reportingu poboček mateřské společnosti. Výstupem práce je report v podobě dashboard pro finančního ředitele společnosti. Obsahem reportu ve formě dashboard jsou kromě klasických finančních ukazatelů FPIs také klíčové ukazatele výkonnosti KPIs. Návrh je tvořen na základě finanční analýzy, rozboru EVA a metodiky přístupu Business Performance Management, který popisuje, jak nejlépe získat klíčové KPIs.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses