Oceňování nemovitostí v podmínkách České a Slovenské republiky - Turková, Pavla (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou oceňování nemovitostí ve dvou zemích. Problematika je řešena z hlediska České a Slovenské republiky. Všechny metody jsou podrobně vysvětleny a následně porovnány. Práce obsahuje praktický příklad ocenění rodinného domu v podmínkách obou zemí. V závěru jsou vytyčeny nejdůležitější rozdíly.