Oceňování nemovitostí v podmínkách České a Slovenské republiky - Turková, Pavla; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou oceňování nemovitostí ve dvou zemích. Problematika je řešena z hlediska České a Slovenské republiky. Všechny metody jsou podrobně vysvětleny a následně porovnány. Práce obsahuje praktický příklad ocenění rodinného domu v podmínkách obou zemí. V závěru jsou vytyčeny nejdůležitější rozdíly.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses