Hodnocení investičního projektu společnosti Moravia Sport Group s.r.o - Dudová, Martina; Scholleová, Hana, 1964-; Nováková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tématem diplomové práce je hodnocení reálného investičního projektu společnosti Moravia Sport Group s.r.o. s ohledem na současný a prognózovaný vývoj makrookolí, konkurenční prostředí a výsledky finanční analýzy. Cílem této práce je dát doporučení managementu společnosti, zda zrealizovat či zamítnout zamýšlený projekt. Teoretická část shrnuje základní analýzy, etapy investičního rozhodování, parametry vstupující do hodnocení investic a metody jejich hodnocení. V rámci praktické části práce je nejprve provedena analýza vnějšího okolí a vnitřního potenciálu. Následuje seznámení s investičním projektem včetně jeho vstupních parametrů a je vypracováno hodnocení investice na základě definovaných metod. Závěr praktické části je věnován analýze citlivosti a celkovému posouzení investičního záměru.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses