Metriky na projektech implementace Core Banking systémů - Loginovskaja, Anna (2011)
Cílem práci je navrhnout model pro popis metrik, popsat metriky, které se dá použit pro hodnocení efektivity a výkonnosti různých oblastí na projektech implementace bankovních systémů. Dalším cílem je popsat metriky s použitím jiného modelu MBI (Management Byznys Informatiky) a porovnat výsledky. Struktura práce obsahuje: - teoretickou část, kde budou popsány použité pojmy a rešerši prací, které jsem použila a které se zabývají podobným tématem; - analytickou část, kde budou uvedeny modely pro popis metrik a metriky; - závěr, kde zhodnotím výsledky a porovnám modely pro popis metrik.