Metriky na projektech implementace Core Banking systémů - Loginovskaja, Anna; Pour, Jan; Stehlík, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práci je navrhnout model pro popis metrik, popsat metriky, které se dá použit pro hodnocení efektivity a výkonnosti různých oblastí na projektech implementace bankovních systémů. Dalším cílem je popsat metriky s použitím jiného modelu MBI (Management Byznys Informatiky) a porovnat výsledky. Struktura práce obsahuje: - teoretickou část, kde budou popsány použité pojmy a rešerši prací, které jsem použila a které se zabývají podobným tématem; - analytickou část, kde budou uvedeny modely pro popis metrik a metriky; - závěr, kde zhodnotím výsledky a porovnám modely pro popis metrik.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses