Analýza kulturních hodnot v mezinárodním prostředí a její vliv na strategii organizace - Maštálková, Martina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá rolí kulturních hodnot při mezinárodní spolupráci. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení pojmu kultura, jejími prvky, problematikou multikulturních týmů a kulturními dimenzemi. Praktická část se orientuje na mezinárodní neziskovou organizaci ERA. Obsahuje představení organizace včetně jejího vývoje a ekonomického významu, situační analýzu a marketingový mix. Nedílnou součástí této diplomové práce je výzkum. Cílem výzkumu je získání informací o názorech respondentů na organizaci samotnou, její myšlenky a hodnoty a o možných mezinárodních a kulturních bariérách.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses