Marketingová komunikace v prostředí sociální sítě Facebook - Mandát, Jakub; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Sociální sítě jsou bezesporu fenoménem současnosti. Přitahují stále větší počet uživatelů a tedy i pozornost všech, kdož mají potřebu s uživateli komunikovat -- firem, institucí, státní správy, ba i politiků. Marketingové specialisty zajímají sociální sítě dvojnásob, neboť jejich prostřednictvím lze nabídnout nové výrobky, služby, komunikovat s potencionálními zákazníky. Mimořádné pozornosti inzerentů se těší sociální síť Facebook. Orientace v prostředí sociálních sítí a především na sociální síti Facebook, přiblížení možností, které sociální síť Facebook nabízí marketérům a načrtnutí některých praxí ověřených postupů práce s reklamou na sociální síti Facebook, včetně vyhodnocení její úspěšnosti, je ambicí této diplomové práce.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses