Kombinovaná přeprava silnice - železnice se zaměřením na společnost Bohemiakombi s.r.o. - Novosadová, Monika (2013)
Cílem této diplomové práce je zmapovat a zhodnotit současný stav kontinentální kombinované přepravy silnice -- železnice jak v České republice, tak v Evropě. Na příkladu zkušeností operátora kontinentální kombinované přepravy Bohemiakombi s.r.o. pak bude popsáno, jak se tyto přepravy realizují v praxi a s jakými překážkami se operátoři v našich i v evropských podmínkách nejčastěji setkávají.