Kombinovaná přeprava silnice - železnice se zaměřením na společnost Bohemiakombi s.r.o. - Novosadová, Monika; Novák, Radek, 1960-; Novák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je zmapovat a zhodnotit současný stav kontinentální kombinované přepravy silnice -- železnice jak v České republice, tak v Evropě. Na příkladu zkušeností operátora kontinentální kombinované přepravy Bohemiakombi s.r.o. pak bude popsáno, jak se tyto přepravy realizují v praxi a s jakými překážkami se operátoři v našich i v evropských podmínkách nejčastěji setkávají.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses