Daňové aspekty používání automobilu v podnikání - Jíša, Pavel; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je shrnout především daňové aspekty používání automobilu v podnikání v ČR - z hlediska daně z příjmů, daně z přidané hodnoty a silniční daně. Zároveň se práce zaměřuje i na nedaňové povinnosti podnikatele jakožto provozovatele vozidla. Nechybí ani zhodnocení současné právní úpravy v ČR s možnými návrhy do budoucna. Nejzajímavějším daňovým aspektem je pak využití rozdílných daňových podmínek při dovozu automobilu z Dánska.
Vedoucí práce: Hana Marková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses