Image mezinárodní firmy - Novotná, Eva; Nový, Ivan, 1956-; Louda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Obsahem diplomové práce je zmapování aktuálních nástrojů budování pozitivního image firmy IBM směrem k vysokoškolským studentům a následný vlastní výzkum, kterým bylo zjišťováno, jak firma na tuto skupinu působí, zda jsou její aktivity efektivní. Teoretická část analyzuje oblast University Relations jako součást PR firem a související firemní image. V další části je popsána firma IBM, zejména oblasti jejího působení, které s tématem práce souvisejí. Vlastním výzkumem bylo následně zjišťováno, jak IBM působí na vysokoškolské studenty, zda studenti znají možnosti vlastního uplatnění v IBM již při studiích a jaké mají s firmou zkušenosti. Na základě výsledků výzkumu byla vytvořena doporučení pro firmu. Práce byla zpracovávána zejména pro zaměstnance oddělení komunikací a marketingu IBM, aby jim naznačila možnosti dalšího zlepšení image firmy na českých univerzitách. Taktéž může být přínosná pro studenty, může jim pomoci rozšířit si povědomí o možnostech spolupráce s prestižní firmou již při studiu.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses