Využití dynamických simulací ve strategickém managementu - Seres, Csaba; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2013)
Hlavným predmetom práce je štúdium teoretických a praktických aspektov dynamického modelovania v strategickom manažmente. V úvode je čitateľ oboznámený s teóriou, ktorá obsahuje rešerše odbornej literatúry a iných zdrojov a teoretické východiská, ktoré sú použité v praktickej časti práce. Metodológia obsahuje popis metód, ktoré budú použité v praktickej časti práce. Praktická časť práce obsahuje postup kalibrácie a validácie modelu balanced scorecard, citlivostnú analýzu, a dopad rôznych scenárov a politík podniku na výsledný zisk, popr. iné ukazovatele výkonnosti podniku. Na záver navrhuje perspektívne riešenie využitia modelu balanced scorecard v budúcnosti
Vedoucí práce: Jan Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; Balanced Scorecard; dynamické modelování; matematické modelování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; strategic planning; Balanced Scorecard; mathematical modeling; bachelor's theses