Rozhodování o doplňování zásob ve vybraném restauračním podniku - Oberhel, Martin (2013)
Práce se zabývá rozhodováním o dodávání zásob ve vybrané firmě. Konkrétními činnostmi jsou rozhodování o dodávání zásob, optimalizace zásob, samotný nákup zásob, jejich příjem, skladování a výdej ze skladu. V teoretické části každé kapitoly jsou uvedeny teoretické základy pro tyto problémy, jejich struktura a metody řešení těchto problém. V praktické části každé kapitoly je popis průběhu jednotlivých problémů ve vybrané společnosti. Po této části následuje v kapitolách ještě jedna závěrečná část, která hodnotí rozdíly mezi teoretickou a praktickou částí práce a obsahují i vlastní názor autora na danou problematiku a doporučení určitých úprav zavedeného systému