Popis a postup založení ICT SSC - Pucholt, Vladimír; Gála, Libor, 1965-; Hausmann, Oto; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá tématikou center sdílených služeb. Cílem této práce je popsat ICT SSC a navrhnout formalizovaný postup založení ICT SSC v České republice. Pro dosažení cíle je práce rozdělena na dvě části. V první části je představen teoretický rámec center sdílených služeb. Znalosti načerpané v první části jsou využity v části druhé. Druhá část představuje formalizovaný postup založení ICT centra sdílených služeb a případovou studii. Případová studie vychází z reálného projektu, který realizovala mezinárodní skupina maloobchodního prodeje. Přínos práce spočívá v podání uceleného popisu problematiky a ve skloubení teorie a praxe.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses