Prezentace vzdělávacích institucí v sociálních médiích - Krásný, Daniel; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979- (2013)
Záměrem této bakalářské práce je propojit populární a velmi dynamický svět sociálních médií s internetovými prezentacemi vysokých škol. V první kapitole tak představuji sociální média a zmiňuji jejich výhody a příležitosti. Druhá kapitola se již zabývá konkrétním užitím těchto druhů médií. Nabízím v ní vysokým školám zásady a doporučení pro sociálně-mediální prezentaci. Třetí závěrečná kapitola uvádí výsledky ročního výzkumu prezentací českých vysokých škol v sociálních médiích. Součástí výzkumu je i srovnání sociálně-mediálního působení Fakulty managementu VŠE a dalších oborově příbuzných škol
Vedoucí práce: Michal Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vysoké školy; sociální média; internetový marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; universities and colleges; social media; Internet marketing; bachelor's theses