Ekologické certifikáty budov - případová studie Fakulta managementu - Jaroš, Michal (2013)
Cílem bakalářské práce je nastínit problematiku ekologických certifikátů pro budovy, jejich rozdělení a význam, a to s přihlédnutím k ekonomickým, ekologickým a sociálním aspektům, a určit přínosy užívání vybraných certifikátů. Praktická část bude řešena v rámci případové studie zaměřené na specifikaci změn, jež by bylo nutné provést, aby nově vybudovaná knihovna Fakulty managementu VŠE získala ekologický certifikát LEED