Ekologické certifikáty budov - případová studie Fakulta managementu - Jaroš, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Jirka, Jakub (2013)
Cílem bakalářské práce je nastínit problematiku ekologických certifikátů pro budovy, jejich rozdělení a význam, a to s přihlédnutím k ekonomickým, ekologickým a sociálním aspektům, a určit přínosy užívání vybraných certifikátů. Praktická část bude řešena v rámci případové studie zaměřené na specifikaci změn, jež by bylo nutné provést, aby nově vybudovaná knihovna Fakulty managementu VŠE získala ekologický certifikát LEED
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: ekologické stavby; certifikace; management [obor bakal. práce]; LEED; bakalářské práce; sustainable buildings; certification; bachelor's theses