Analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců - Smejkalová, Žaneta; Stříteský, Marek; Sovová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se věnuje tématu analýza systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců ve firmě ALS Czech Republic s.r.o. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit vzdělávací systém této společnosti, zjistit jeho slabé a silné stránky a případně navrhnout zlepšení tohoto systému. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a analytickou. Teoretická část obsahuje seznámení s danou problematikou. Nejdříve je definováno podnikové vzdělávání a rozvoj zaměstnanců, dále je práce zaměřená na jednotlivé kroky procesu vzdělávání, jako je identifikace potřeb vzdělávání, plánování, realizace a vyhodnocení procesu vzdělávání. Na teoretickou část navazuje analytická část, která se zabývá analýzou systému vzdělávání v dané společnosti.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses