Správní právo a stavební řízení - Uhlířová, Lucie (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá správním právem a stavebním řízením. Poskytuje základní informace o správním právu a stavebním řízení. Jejím cílem je vysvětlit základní pojmy, poukázat na nejasnosti a nepřesnosti, zaměřit se na správní delikty, odhalit nejčastější chyby a předložit návrhy řešení