Správní právo a stavební řízení - Uhlířová, Lucie; Přibyl, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hejda, Jan, 1955- (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá správním právem a stavebním řízením. Poskytuje základní informace o správním právu a stavebním řízení. Jejím cílem je vysvětlit základní pojmy, poukázat na nejasnosti a nepřesnosti, zaměřit se na správní delikty, odhalit nejčastější chyby a předložit návrhy řešení
Vedoucí práce: Karel Přibyl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: správní právo; územní plánování; stavební řízení; správní řízení; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; administrative law; spatial planning; building permit procedure; administrative procedure; bachelor's theses