Body image a jeho role ve specifické subkultuře - Bátorek, Miroslav Štefan; Pešek, Ondřej; Křítková, Soňa, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce přináší kompletní a ucelený pohled na problematiku body image -- jaké jsou faktory jeho utváření, jeho formy i jeho důsledky, především pak způsoby a možnosti jeho využití v marketingové praxi (resp. v tržním prostředí). Hlavním předmětem zájmu je body image v gay subkultuře. Cílem této práce tedy je, zjistit a vysvětlit roli body image v této specifické subkultuře a jeho vliv na chování a rozhodování jedinců v rámci ní. Výsledky výzkumu budou porovnány s výsledky zahraničních studií na toto téma, čímž bude dokázána či vyvrácena možnost jejich aplikace na české prostředí.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses