Motivace zaměstnanců v organizaci - Batistová, Lucie (2013)
Cílem bakalářské práce je na základě provedené analýzy zjistit motivaci zaměstnanců v organizaci. Analýza je rozdělena do dvou částí. V první části se zaměřuje na motivační program podniku, který je analyzován na základě interních rozhovorů a poskytnutých dat od personálního oddělení. V druhé části zjišťuje motivaci zaměstnanců na základě dotazníkového šetření, jehož výsledkem je zjištění vnímání preferencí zaměstnanců. Na základě provedené analýzy jsou zjištěny silné a slabé stránky podniku a popsány návrhy doporučení, které odstraní slabé stránky a udrží či posílí některé silné stránky podniku.