Motivace zaměstnanců v organizaci - Batistová, Lucie; Stříteský, Marek; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je na základě provedené analýzy zjistit motivaci zaměstnanců v organizaci. Analýza je rozdělena do dvou částí. V první části se zaměřuje na motivační program podniku, který je analyzován na základě interních rozhovorů a poskytnutých dat od personálního oddělení. V druhé části zjišťuje motivaci zaměstnanců na základě dotazníkového šetření, jehož výsledkem je zjištění vnímání preferencí zaměstnanců. Na základě provedené analýzy jsou zjištěny silné a slabé stránky podniku a popsány návrhy doporučení, které odstraní slabé stránky a udrží či posílí některé silné stránky podniku.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses