Analýza sledovanosti pořadů zaměřených na životní styl - Kučerová, Kateřina; Pešek, Ondřej; Koutská, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá životním stylem současné populace, a jak je její životní styl ovlivňován médii, především lifestylovými televizními pořady. První část práce vymezuje a vysvětluje teoretické pojmy spojené s životním stylem, popisuje vliv médií na životní styl populace a charakterizuje vybrané televizní pořady vysílané v České republice zaměřené na životní styl. Praktická část práce je tvořena analýzou sledovanosti vybraných televizních pořadů, která byla sestavena na základě dat získaných Asociací televizních organizací. Pro metodu analýzy sledovanosti bylo využito ukazatelů share, rating a projekce. Dílčím cílem praktické části bylo pomocí dotazníkového šetření zjistit, jakým způsobem ovlivňují vybrané pořady životní styl respondentů.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses